Blíži sa deň diabetikov - DIA Day 2006

3.11.2006
Páčil sa vám článok?

Park kultúry a oddychu sa v sobotu 11. novembra stane dejiskom najväčšieho celoslovenského podujatia nielen pre diabetikov pod názvom DIA day 2006.

Už štvrtý ročník podujatia je venovaný všetkému, čo sa týka cukrovky, jej prevencie, liečby a racionálneho stravovania. Od 8.30 do 18.00 h bude pripravený bohatý program nielen pre diabetikov, ale pre všetkých ľudí, ktorým záleží na vlastnom zdraví a zdraví ich blízkych.

DIA day je predajná výstava produktov a pomôcok pre diabetikov. Paralelne s výstavou návštevníci získajú množstvo cenných informácií prostredníctvom prednášok, poradní, individuálnych konzultácií či praktických ukážok všetkých činností, ktoré majú miesto v živote diabetika. Súčasťou sprievodného programu sú zdarma merania hladiny cukru v krvi, cholesterolu, krvného tlaku a telesného tuku. Chýbať nebudú ani súťaže o hodnotné ceny a zábavný program pre deti.

DIA day je jediná celoslovenská akcia pre diabetikov, ktorá sa koná pri príležitosti Svetového dňa diabetu. Vstup je zdarma, viac aktuálnych informácií možno získať na www.diaday.sk alebo na telefónnom čísle 4333 0550.

Páčil sa vám článok?