NaturaMed robí „jeseň života“ farebnejšou

21.4.2016
Páčil sa vám článok?

(pr) Keď sa povie „jeseň života“, mnohí toto životné obdobie vnímajú ako hmlu, kde sa dni zlievajú do monotónnej šede. Spoločnosť NaturaMed Pharmaceuticals sa preto rozhodla vrátiť farby do života seniorov a obyvateľom Domova jesene života nabúrala rutinu príjemným prekvapením.

V bratislavskom Domove jesene života prebehlo 6. apríla inšpiratívne podujatie pod záštitou známej škandinávskej spoločnosti špecializujúcej sa na podporu zdravého životného štýlu. Medzi dôchodcov zavítala obľúbená herečka Zuzka Vačková, aby pani riaditeľke Mgr. Branislave Belanovej odovzdala darovací šek v celkovej hodnote 8000 eur. V tejto cene získali seniori výživové doplnky, ako aj predmety pre zvýšenie ich životného komfortu. „Som úprimne prekvapený, ako vhodne vybrali tieto veci,“ ocenil užitočnosť a využiteľnosť balíčka jeden z obyvateľov Domova jesene života.

Zdroj:

Súčasťou daru boli aj balenia OmegaMarine Forte+ pre posilnenie zdravia očí, mozgu, srdca, pohybového aparátu a celkovej imunity. Kapsuly s rybím olejom z čerstvého nórskeho lososa sú kvalitným zdrojom omega-3 mastných kyselín, ktoré naše telo využije v každom veku. Podieľajú sa na celej škále vnútorných procesov a ich pravidelný prísun sa tak môže citeľne podpísať na zdravotnom stave. Ako? To už sa seniori dozvedeli z prednášky pod vedením MUDr. Alžbety Béderovej, CSc., poprednej slovenskej výživovej odborníčky s vyše päťdesiatročnou praxou v odbore. Lekárka rozprávala v Domove jesene života aj o tom, aké sú nástrahy modernej stravy a ktoré kľúčové zložky by v nej rozhodne nemali chýbať. 

Po prílive informácií padlo všetkým prítomným vhod kultúrne spestrenie v podobe vystúpenia hudobnej formácie Trio Impression. Divákov si umelci získali živelným prejavom a širokým repertoárom, do ktorého sa zmestil Mozart a Malá nočná hudba, ale aj známe beatlesovky či hity skupiny ABBA. Každý si teda prišiel na svoje.

Zdroj:

Bolo krásne vidieť, ako vystúpenie vyčarovalo úsmev na tvárach našich klientov. Hudbu vnútorne veľmi intenzívne prežívali, každú prezentovanú skladbu ocenili spontánnym potleskom a na záver koncertu bol dokonca aj standing ovation. Mnohí, ako prejav svojej vďačnosti, osobne podaním rúk poďakovali interpretkám,“ tešila sa z priebehu akcie riaditeľka Domova jesene života Mgr. Branislava Belanová a zároveň poďakovala NaturaMedu za náučnú prednášku aj štedrú sponzorskú pomoc. 

Páčil sa vám článok?