Pád zo skaly v Devínskej Novej Vsi mladý muž neprežil

28.6.2015
0
Pád zo skaly v devínskej novej vsi mladý muž neprežil - sandberg
Páčil sa vám článok?

Zo skaly v Devínskej Novej Vsi spadol v sobotu v neprístupnom teréne asi 20-ročný muž. Pád neprežil, hoci sa mu na mieste snažili pomôcť záchranári. Pre TASR to povedal hovorca Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) Andrej Hirjak.

"Napriek rozšírenej resuscitácii a úsiliu zachrániť mladíkovi život boli zranenia nezlučiteľné so životom. Lekár záchrannej služby na mieste konštatoval smrť," uviedol. Na miesto prišli okrem záchranárov aj 13 hasiči s troma kusmi techniky a policajti.

Bratislavská polícia vyšetruje okolnosti dnešného tragického pádu 20-ročného muža z kopca Sandberg v bratislavskej Devínskej Novej Vsi. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Muž zraneniam aj napriek snahe privolanej záchrannej zdravotnej služby, ktorá sa ho na mieste snažila niekoľko desiatok minút resuscitovať, podľahol.

"Presné príčiny, ako aj okolnosti incidentu sú predmetom vyšetrovania," spresnil Szeiff. Polícia zároveň začala v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

(TASR)

Páčil sa vám článok?