V Bratislave pribudol už šiesty Kaufland - v Dúbravke

11.4.2015
0
V bratislave pribudol už šiesty kaufland - v dúbravke - kaufland_dubravka
Páčil sa vám článok?

Obchodný reťazec Kaufland, známy svojimi nízkymi cenami a širokou ponukou tovaru, otvoril nedávno novú predajňu na Harmincovej ulici v Dúbravke, ktorá je v poradí už šiestou v hlavnom meste. Dobrá dostupnosť aj z priľahlých mestských častí, množstvo parkovacích miest a najmä výhodné nákupy prilákali už od prvých dní množstvo zákazníkov.

Kaufland už takmer 15 rokov patrí k najobľúbenejším nákupným miestam Slovákov, a to až v 57 predajniach na Slovensku. Príchod ďalšej do hlavného mesta prináša predovšetkým obyvateľom tejto mestskej časti, ale aj priľahlých Devínskej Novej Vsi, Lamača, Záhorskej Bystrice, Marianky, Borinky a Stupavy nové nákupné možnosti, bohatú a pestrú ponuku viac ako 12 000 výrobkov dennej spotreby, z toho vyše 8 000 potravinových výrobkov, kvalitný servis, ako aj doplnkové služby. Obchodný dom Kaufland v bratislavskej Dúbravke vytvoril tiež približne 76 stálych pracovných miest, čím spoločnosť potvrdzuje svoju pozíciu medzi najväčšími a najstabilnejšími zamestnávateľmi na Slovensku. „Svojim zamestnancom okrem stabilného zamestnania v úspešnej medzinárodnej spoločnosti ponúkame motivujúce odmeňovanie a bohatý sociálny program,“ poznamenal Martin Gärtner, hovorca spoločnosti Kaufland.

S výstavbou svojich predajných miest začal Kaufland v Bratislave v mestskej časti Nové Mesto v júni 2003, o rok neskôr v novembri pribudla predajňa v Petržalke, koncom roka 2008 ďalšia v Rači a v júni 2013 otvorila brány pre zákazníkov predajňa v mestskej časti Podunajské Biskupice. Hoci rok 2015 je na začiatku, v hlavnom meste pribudli už dve prevádzky Kaufland, a to začiatkom februára na Patrónke a najnovšie v, už spomínanej, Dúbravke. Celkovo tak šesť bratislavských obchodných domov Kaufland v Bratislave ponúka zákazníkom tovar na rozlohe 23 477 m2, vytvorilo 540 stálych a 95 brigádnických pracovných miest a svojim zákazníkom ponúka možnosť pohodlne zaparkovať vďaka celkovej kapacite 1790 parkovacích miest.

Prvých zákazníkov v dúbravskom Kauflande privítal spolu s predstaviteľmi spoločnosti aj starosta Dúbravky RNDr. Martin Zaťovič (druhý zľava).
Foto: Kaufland

Páčil sa vám článok?