Nonstop poštu na Tomášikovej ľudia využívajú

30.9.2009
0
Páčil sa vám článok?

Ohlas občanov na rozšírenie otváracích hodín na pošte na Tomášikovej ulici je pozitívny. Tvrdí to spoločnosť Slovenská pošta. Práve táto pošta, ako jediná v Bratislave, obslúži zákazníkov nonstop počas celých 24 hodín.

Pošta je vedľa železničnej stanice Nové Mesto a predĺžením otváracích hodín Slovenská pošta vyhovela požiadavkám občanov a magistrátu. K dispozícii je od mája tohto roku. Podľa Slovenskej pošty, a.s., predĺžené hodiny využívajú klienti najviac na listové a balíkové služby (62 %), ako aj na peňažné služby (38 %).

Okrem bezpečnostných opatrení, ktoré pošta uplatňuje počas bežnej prevádzky, sú zákazníci po 22.00 hodine kvôli zvýšenej bezpečnosti zamestnancov a ochrany majetku vpúšťaní do haly pre verejnosť po zazvonení na zvonček pri vchodových dverách. Počas noci sú klientom pošty k dispozícii dve priehradky na vyberanie zásielok a predaj. V tomto čase pošta prijíma poštové peňažné poukazy, platby SIPO - okrem posledného dňa v mesiaci, listové zásielky a balíky. Zároveň je v prípade potreby možné na pošte kúpiť poštové ceniny, kolky a pod.

Nočná služba pokračuje po skončení bežnej prevádzky o 19.00 h vo vybavovaní klientov od 19.30 do 6.00 h ráno nasledujúceho dňa.

(rob)

Páčil sa vám článok?