Bublina v IKEA praskne 30. mája

17.11.2007
0
Páčil sa vám článok?

A nie jedna… A tie, čo neprasknú, určite odletia. V tento deň od 15.00 totiž IKEA oslávi spolu so všetkými deťmi ich blížiaci sa sviatok a celé popoludnie sa ponesie v znamení „bubliny“.

Pri príležitosti dňa detí čaká na deti v obchodnom dome IKEA v piatok 30. mája bublinové divadlo (predstavenia o 15.00, 16.30 a 18.00), bublinové súťaže, bublinové nápoje celkom zadarmo a mnoho ďalších atrakcií - žonglovanie, súťaže, sladkosti a darček pre každého detského návštevníka.

Prečo sa oslava koná už v piatok, keď deň detí je až v nedeľu? Taký dôležitý sviatok si predsa treba poriadne užiť. Preto IKEA pozýva deti do svojho obchodného domu tak 30. mája popoludní (keď je hlavná časť osláv Dňa detí), ako aj po celú nedeľu 1. júna. V nedeľu sú pre ne okrem chutných darčekov v reštaurácii pripravené aj zábavné detské dielne či veselé žonglérske predstavenia.

IKEA však nemyslela v prípade tohto sviatku len na deti, ale aj na rodičov. Môžu tu až do 1. júna kúpiť pre svoje ratolesti ľubovoľnú plyšovú hračku len za polovičnú cenu a pre všetky ženy je v tomto istom termíne pripravené chutné menu v reštaurácii IKEA zadarmo!

Ako sa do obchodného domu IKEA dostanete? Použiť môžete mestskú hromadnú dopravu - linky číslo 61 a 67 alebo bezplatnú kyvadlovú dopravu z Račianskeho mýta alebo z Petržalky - Bosákovej ulice.

Autom je najjednoduchší prístup po diaľnici D1, výjazd Trnávka.

(urb)
Páčil sa vám článok?