V zákazníckom centre Electrolux budú v júni Dni otvorených dverí servisu

15.11.2007
0
Páčil sa vám článok?

Ponuka domácich spotrebičov a vysávačov je na slovenskom trhu veľmi bohatá. Pre tých, ktorí hľadajú podrobné informácie a poradenstvo v tejto oblasti je už viac ako rok k dispozícii Zákaznícke informačné centrum spoločnosti Electrolux.

Navyše, počas pripravovaných Dní otvorených dverí servisu čaká na návštevníkov centra na Seberíniho ulici 1 v Bratislave atraktívny program. Rôzne druhy zliav, servisné prehliadky domácich spotrebičov a ďalšie sprievodné akcie by ste si v dňoch 17. až 19. júna v čase 8,00 - 17,00 h rozhodne nemali nechať ujsť.

Pred letom, keď rastie záujem verejnosti o kúpu domácich spotrebičov, pripravila spoločnosť Electrolux Dni otvorených dverí servisu v Zákazníckom informačnom centre. Na návštevníkov čaká profesionálne vyškolený personál, pripravený poskytnúť informácie, ktoré sa týkajú výberu, starostlivosti, údržby domácich spotrebičov, ako aj rady pri ich zabudovaní. Počas troch dní budú servisní technici úplne zdarma kontrolovať, čistiť a v prípade potreby aj opravovať prinesené domáce spotrebiče značiek AEG, Electrolux a Zanussi zakúpené na Slovensku.

Až 20% zľava je pripravená pre všetkých, ktorí si zakúpia náhradné dielce na spotrebiče, prachové vrecká do vysávačov, filtre alebo čistiace prostriedky. Tí, ktorí počas Dní otvorených dverí prinesú a odovzdajú vysávač alebo malý kuchynský spotrebič značky Electrolux, Zanussi alebo AEG starší ako 30 rokov, si môžu priamo odniesť nový. Za prinesenú a odovzdanú chladničku, práčku, sporák prípadne iný veľký domáci spotrebič spomínaných značiek, starší ako 30 rokov získava zákazník zľavu 30% na nákup nového aj s dovozom zdarma.

Návštevníci Dní otvorených dverí servisu budú mať tiež možnosť prekonzultovať riešenie vlastnej kuchyne a odniesť si zdarma vypracovaný návrh od odborníkov zo spoločnosti Mados. Ak si navyše do konca júna objednajú kuchynskú linku vrátane spotrebičov značiek AEG, Electrolux alebo Zanussi, získajú v spoločnosti Mados na všetko zľavu 10 %.

Electrolux nezabudol ani na deti, pre ktoré je pripravené množstvo drobných pozorností. Na svoje si prídu tiež gurmáni, ktorí si budú môcť pochutnať na lahôdkach pripravených v parnej rúre, prípadne na výnimočnej presso káve z automatu AEG Cafamosa CF 400.

Spoločnosť Electrolux, ako prvá spoločnosť v oblasti domácich spotrebičov na Slovensku začala poskytovať komplexné poradenstvo zákazníkom. Zákaznícke informačné centrum je otvorené denne od 8,00 do 17,00, v piatok od 8,00 do 14,30 h. Informácie, nielen o pripravovaných Dňoch otvorených dverí servisu, môžete získať osobne na Seberíniho ulici 1 v Bratislave, telefonicky na číslach 4333 4322, 55 alebo na adrese: zakaznicke.centrum@electrolux.sk, prípadne www.service.electrolux.com

(pr)
Páčil sa vám článok?