Novú časť Auparku otvoria 23. augusta

8.8.2007
0
Páčil sa vám článok?

Už o niekoľko dní, 23. augusta, otvoria novo vybudovanú časť nákupno-zábavného centra Aupark. Budú v nej predajne svetoznámych módnych značiek, z ktorých časť sa na Slovensku predstaví prvýkrát.

Na Slovensko prichádza svetoznáma španielska sieť Zara, ktorú zastrešuje spoločnosť Inditex Group. Tá okrem Zary prináša do Auparku aj ďalšie tri svoje značky - Pull and Bear, Bershka a Stradivarius. Každá z nich bude mať samostatný obchod.

Aupark si za svoju stredoeurópsku „vlajkovú loď“ vybral aj nemecký odevný reťazec Peek & Cloppenburg. Trojpodlažná predajňa bude mať päťtisíc štvorcových metrov. Nebudú chýbať ani obchody H&M a C&A, predajne oboch budú rozložené na dvoch podlažiach. Rozšírený Aupark však neponúkne len textil, v prístavbe je aj čokoládovňa a kaviarne.

Na prelome tohto a budúceho roku bude otvorená aj ďalšia časť Auparku - výšková budova Aupark Tower, ktorá bude určená na administratívne účely. Súčasťou rozširovania Auparku je aj budovanie ďalších parkovacích miest. Po dokončení stavebných prác ich bude k dispozícii asi 2200.

Spoločnosť HB Reavis, ktorá je investorom výstavby, tu pripravuje aj výstavbu verejného parkovacieho domu.

(juh)
Páčil sa vám článok?