V blízkosti Kuchajdy vyrastie nová administratívna budova

16.12.2019
0

Zdroj: lakesidepark.sk

Páčil sa vám článok?

V blízkosti jazera Kuchajda v Bratislave vyrastie nová administratívna budova Lakeside Park 2. Do prevádzky ju plánujú uviesť koncom roka 2021. Za projektom stoja investori Wood & Company a Immocap.

Nový kancelársky projekt Lakeside Park 2 má priamo nadväzovať na projekt Lakeside Park 1, ktorý sa nachádza na križovatke Vajnorskej a Tomášikovej ulice v Bratislave v mestskej časti Nové Mesto. "Začiatok výstavby je naplánovaný už na prvý kvartál 2020, predpokladaný termín uvedenia budovy do prevádzky je štvrtý kvartál 2021," informovali investori.

Na realizácii projektu sa budú podieľať obidve spoločnosti. Úlohou Immocapu bude zabezpečenie celkového "developmentu" vrátane spolufinancovania, príprava projektu, výstavba a prenájom. Wood & Company sa okrem spolufinancovania zameria na dohľad nad rozvojom a synergiou v lokalite vzhľadom na vlastníctvo susedného projektu Lakeside Park 1.

Developeri sľubujú, že novú administratívnu budovu vybudujú v rámci najmodernejších trendov z architektonického i technologického hľadiska vrátane certifikácie zelených budov a energetickej hospodárnosti. Deklarujú aj riešenia verejných priestorov v podobe zeleného parku pred budovou.

Vďaka projektu má pribudnúť do lokality v Bratislave približne 15.000 štvorcových metrov novej prenajímateľnej plochy a 300 parkovacích miest.

(TASR)

Páčil sa vám článok?