Chodci z kola von? Na Nivách to je pre peších náročné

8.3.2019
0
Chodník na Karadžičovej

Zdroj: Čitateľ Peter

Páčil sa vám článok?

Situácia v okolí ulice Mlynské nivy nie je jednoduchá ani pre vodičov, ale ani pre chodcov. Na ich problémy nás upozornil náš čitateľ:

„Obchádzkové trasy pre chodcov boli na tejto ulici jasne vyznačené, neverím, že to bolo mesto, ktoré dovolilo developerovi rozkopať jediný chodník, ktorý vedie k priechodu pre chodcov na križovatke Karadžičova – Mlynské nivy. Šírka chodníka, ktorý zostal, je menej ako 60 cm, ak sa to vôbec dá nazvať chodníkom,“ napísalnám čitateľ Peter.

"Z druhej strany od novej budovy Twin City B je to ešte horšie, lebo tam nie je úplne nič. Svojvôľou vodičov stavebníka tam parkujú ťažké
mechanizmy," dodal.

Zdroj: Čitateľ Peter

​Obrátili sme sa na developera, ten však tvrdí, že s touto rozkopávkou nemá nič spoločné. “Chodník na Karadžičovej ulici je dočasne nedostupný kvôli poruche Dopravného podniku Bratislava, ktorá by mala byť do konca víkendu odstránená. Čo sa týka ostatných chodníkov v danej lokalite, niektoré sú kvôli rekonštrukcii čiastočne alebo úplne uzavreté, chodcom tak slúžia obchádzkové trasy. Obmedzenia sú v spomínaných úsekoch viditeľne značené, či už navigačnými šípkami, tabuľami alebo inými značkami, preto by sme aj touto cestou chceli chodcov poprosiť, aby dané značenia a obchádzky rešpektovali,“  vysvetlila  Martina Jamrichová, Country PR & Marketing Manager HB Reavis Slovakia.

(sv)

Páčil sa vám článok?