Záhorská Bystrica hľadá zhotoviteľa nadstavby škôlky

7.2.2018
0
ZŠ a MŠ Hargašova - Záhorská Bystrica

Zdroj: TASR

Páčil sa vám článok?

V Záhorskej Bystrici hľadajú realizátora nadstavby a ďalšieho rozšírenia kapacít materskej školy (MŠ). Výzvu na predkladanie ponúk zverejnila bratislavská mestská časť včera vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie.

Odhadovaná cena zákazky je 616.726,30 eura bez DPH. Týka sa nadstavby 2. poschodia existujúcej budovy MŠ a stavebno-technických úprav objektu vrátane novej strechy, rekonštrukcie, zmeny dispozície a adaptácie vnútorných priestorov, zabezpečenia bezbariérovosti, rozšírenia sociálnych a hygienických priestorov, modernizácie elektroinštalácie, zateplenia i prístavby nového priestoru jedálne na prízemí. Záujemcovia môžu ponuky predložiť do 5. marca 2018.

V rozšírených priestoroch by mali vzniknúť dve triedy, kapacita škôlky by mala dovoliť prijať o 40 detí viac. Mestská časť plánuje využiť pri financovaní eurofondy.

Ide už o druhú etapu rozšírenia kapacít MŠ v Záhorskej Bystrici. Vo februári 2017 otvorili novú triedu, kapacita škôlky sa vtedy zvýšila o 20 miest. Na pokrytie nákladov prvej časti rozšírenia MŠ v celkovej hodnote 199.000 eur využila mestská časť okrem vlastných zdrojov i dotáciu Ministerstva, školstva, vedy, výskumu a športu SR vo výške 60.000 eur.

(TASR)

Páčil sa vám článok?