Nový parkovací dom na Trhovej: Opäť sa môžete zapojiť do diskusie

3.2.2018
0
Parkovanie na Trhovej

Zdroj: MÚ Dúbravka

Páčil sa vám článok?

Mestská časť Bratislava Dúbravka a Gar Park Slovakia, s.r.o. pozývajú na pokračovanie verejnej debaty a prezentáciu investičného zámeru parkovacieho domu na Trhovej.

Debata sa uskutoční vo štvrtok 15. februára 16:30 - v reštaurácii Orim na Saratovskej. Diskutovať budú okrem obyvateľov okolitých ulíc aj zástupcovia mestskej časti, spoločnosti Gar Park Slovakia, s.r.o. a odborníci. Vstup je voľný.

Investor, firma Gar Park,prišla do mestskej časti s projektom jednopodlažného parkovacieho domu, chce využiť na výstavbu existujúcu infraštruktúru. Miesto na Trhovej vybrali ako vhodné s nedostatkom parkovacích možností a s viac než 700 bytmi v okolí.  František Slezák zo spomínanej firmy predstavil ešte v novembri 2017 projekt s vonkajším verejným parkovaním na streche a vnútorným súkromným. Na súčasnom parkovisku pod reštauráciou Orim môže dnes zaparkovať 94 áut, investor počíta so zachovaním verejného parkovania na streche parkovacie domu, vytvoriť tu chce 101 parkovacích miest. Ďalšie by mali pribudnúť vo vnútri objektu.  Má ísť okolo 50  privátnych miest v garážach alebo na vnútorných vyhradených státiach,“ informovala nás ešte vtedy hovorkyňa Dúbravky Lucia Marcinatová.

(ms)

Páčil sa vám článok?