FOTO: Podchod na Trnavskom mýte: Demontovali a odviezli eskalátory

16.1.2018
0
Miesto, kde boli eskalátory

Zdroj: FB Bratislava works

Páčil sa vám článok?

Rekonštrukcia podchodu na Trnavskom mýte napreduje. Eskalátory, ktoré k nemu neodmysliteľne patrili, sú už preč.

O postupe prác informoval magistrát na sociálnej sieti. „Demontovali a odviezli sme štyri eskalátory,“  informovalo vedeie mesta. V podchode stále prebiehajú najmä asanačné práce, pre ktoré uzavreli i dva vstupy. Ide o vstup do podchodu Nová tržnica a električkové nástupište č.1, cez ktoré ani neprejdete. Toto obmedzenie by malo trvať do marca 2018.

FOTOGALÉRIA:

Práce by mali trvať do júla 2018. V zrekonštruovanom podchode pribudnú prevádzky a služby pre verejnosť. Po novom by tu nemal chýbať obchod s potravinami, občerstvenie či trafika. V podchode bude nepretržitý 24-hodinový kamerový systém a strážna služba, s ktorými sa počíta v rámci prevádzky podchodu. Ráta sa aj s rekonštrukciou nadzemných častí podchodu.

O komplexnej obnove podchodu na Trnavskom mýte rozhodli bratislavskí mestskí poslanci koncom septembra 2016. Poslanci schválili spoločnosti  Immocap Group prenájom podchodu na 15 rokov s možnosťou opcie na ďalších päť rokov za ročné nájomné jedno euro. Podmienkou je, že musí do revitalizácie podchodu spoločnosť investovať minimálne 1.082.790 eur bez DPH.

(ms)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie