Hrubá stavba exkluzívneho projektu Mendelsohn je hotová, vedľajší Valerian už 64 bytov skolaudoval

16.11.2017

Zdroj: Bencont Development: Bytový dom MENDELSOHN

Páčil sa vám článok?

(pr) Začiatkom jesene sa skončili práce na hrubej stavbe bytového projektu vyššieho štandardu Mendelsohn na podunajsko-biskupickej Kazanskej ulici.

Voľné byty v Mendelsohne sú dnes v ponuke v predajnej akcii s parkovacím miestom v cene.

V ponuke developera je tiež v sesterskom projekte Valerian sedem nebytových priestorov, vhodných ako kancelárie či prevádzky na poskytovanie služieb v celkovej výmere 522 m² a trinásť samostatných murovaných garáží pre kutilov, majiteľov motoriek alebo na parkovanie náročnejších motokúskov.

Zdroj: Bencont Development

V Medelsohne sú situované, dnes ešte nerozdelené, obchodné priestory s výmerou 543 m² so samostatnými vstupmi. V suteréne v troch podzemných podlažiach je k dispozícii 78 parkovacích miest pre majiteľov bytov a obchodných priestorov.

Uceľovaním výstavby lokalita postupne nadobúda plnohodnotný charakter mestského bulváru.

„Kazanská ulica bola koncipovaná ako mestský bulvár a my to rešpektujeme,“ hovorí riaditeľ developera Bencont Development Martin Šimurda. „Aj preto sme v oboch našich projektoch, Valerian aj Mendelsohn, na tejto ulici venovali špeciálnu pozornosť obchodným priestorom, ich dostupnosti a komfortu. Podobne budeme veľmi rozmýšľať nad ich typovým obsadením, aby sme ponuku nájomníkov a služieb pre obyvateľov lokality vhodným spôsobom doplnili.“ 

Zdroj: Bencont Development

Blízkosť mestskej hromadnej dopravy a štvorprúdovej komunikácie vedúcej k hlavným bratislavským dopravným uzlom sú výhodou bývania v tejto lokalite. Podunajské Biskupice a neďaleká Vrakuňa majú výbornú infraštruktúru služieb, k Valerianu a Mendelsohnu je najbližšie hypermarket Kaufland a supermarket BILLA. Na dosah, v okruhu 200 metrov, je aj pošta, viacero reštaurácií, kaviarní, pobočiek bánk a mnoho obchodov. V dosahu sú aj školy a škôlky.

Zdroj: Bencont Development

Páčil sa vám článok?