V Dúbravke má pribudnúť Tesco aj Kaufland

18.12.2012
0
V dúbravke má pribudnúť tesco aj kaufland - Tesco dubravka
Páčil sa vám článok?

Stavebný ruch v okrajových častiach bratislavskej Dúbravky signalizuje vznik dvoch nových nákupných centier. Na konci Saratovskej by najneskôr do jesene 2014 mali postaviť obchodný komplex, na mieste bývalej Dúbravanky by mal vyrásť klasický supermarket.

 V prípade stavby medzi Saratovskou a Agátovou ulicou sa s prácami začalo 15. októbra tohto roku. Zhotoviteľ stavebných prác, spoločnosť ZIPP by mala stavebné práce ukončiť najneskôr do 15. októbra 2014.

"Na tomto mieste vyrastie trojpodlažný objekt, ktorý okrem iných obchodných priestorov poskytne aj hypermarket TESCO," prezradila vedúca Stavebného úradu mestskej časti Bratislava-Dúbravka Ľubica Vladovičová. Návštevníci budú mať k dispozícii 251 parkovacích miest, z toho 85 v suteréne samotného objektu.

Na opačnom konci Dúbravky, na Harmincovej ulici pripravujú terén pre výstavbu supermarketu Kaufland. "V prípade tejto stavby nadobudlo 14. novembra právoplatnosť rozhodnutie o umiestnení stavby, predpokladáme že investor v najbližšom období požiada o stavebné povolenie," uviedla Vladovičová. Pre návštevníkov objektu bude podľa projektu postavených 250 parkovacích miest.

(TASR)

Páčil sa vám článok?