Pod vŕškami sa kolauduje 66 nových bytov

19.12.2011
0
Páčil sa vám článok?

V rezidenčnom projekte Pod vrškami v bratislavskej mestskej časti Záhorská Bystrica sa kolaudujú prvé byty. Na trh sa tak dostane 66 nových jedno- až päťizbových bytových jednotiek. V rámci štyroch trojpodlažných bytových domoch je k dispozícii aj 90 garážových státí a 46 pivničných kobiek v suteréne.

"Výstavba prvej etapy domov sa po určitom počiatočnom váhaní zapríčineným hospodárskou krízou a situáciou na realitných trhoch, rozbehla plynulo a prebieha podľa harmonogramu," informovala dnes skupina developérov Opera SL Group. Tú tvoria izraelské spoločnosti SL Group, Delek a BSG v partnerstve so slovenskou spoločnosťou Opera.

Po skolaudovaní prvých štyroch obytných budov má investor v pláne pokračovať vo výstavbe ďalších troch objektov s kancelárskymi priestormi. Ich súčasťou bude aj 9 obchodných prevádzok na prízemí.

Projekt Pod vŕškami predstavuje ucelený koncept novej štvrte na rozlohe zhruba 310.000 m2. "Popri pozemkoch na výstavbu individuálnych a radových rodinných domov ponúka aj apartmány, obchodné priestory, školu, škôlku a verejný park," uviedla skupina Opera SL Group.

(TASR)

Páčil sa vám článok?