Ďalšie administratívne centrum nadviaže na BBC1

21.1.2011
0
Ďalšie administratívne centrum nadviaže na bbc 1 - Bbc1plus6
Páčil sa vám článok?

Komplex, ktorý rozšíri administratívne centrum pod názvom Bratislava Business Center 1, vznikne na križovatke Plynárenskej ulice a Jarabinkovej ulice. Nový projekt sa volá BBC 1 Plus.

Komplex stavia rakúska spoločnosť CA Immo a ponúkne trinásť podlaží a plochu na prenájom s rozlohou približne 15 900 štvorcových metrov. Naplánovaných je 313 parkovacích miest priamo v objekte. Skladové priestory budú na ploche 800 štvorcových metrov, predaj na viac ako 400 štvorcových metrov. Reštaurácia má byť pre 400 hostí.

Budova má vytvoriť plynulé prepojenie s existujúcim komplexom Bratislava Business Center 1. Má ísť o energeticky a ekologicky šetrný komplex, pretože nová administratíva BBC 1 Plus je navrhnutá ako udržateľná budova so stanovenými ekologickými štandardmi. Investor projektu si verí a tvrdí, že dochádza k oživovanie trhu, pokiaľ ide o kancelárske priestory je optimistický. Mnohé spoločnosti už uzatvorili s majiteľom budúceho nového komplexu prvé predprenájmy a uzatvorenie ďalších sa očakáva ešte začiatkom tohto roka.

Spoločnosť CA Immo bola založená v roku 1987. Zaoberá sa developmentom a investíciami v oblasti komerčných nehnuteľností. Dlhodobo predovšetkým kancelárskych priestorov v Rakúsku, Nemecku a vo východnej Európe. Celkový majetok spoločnosti dosiahol k 30. septembru 2010 približne 3,7 miliardy eur. Nový komplex BBC 1 Plus bude v lokalite Bratislava Business Center I - IV, ktorý je na Prievozskej ulici a na prenájom poskytuje množstvo kancelárií.

(rob)
VIZUALIZÁCIE - CA Immo

Páčil sa vám článok?