BVS ide stavať nové zákaznícke centrum

9.4.2008
0
Páčil sa vám článok?

Tesne pred koncom vegetačného pokoja bolo na Prešovskej ulici vyrúbaných sedem stromov (tri smreky a štyri brezy). Ako sme sa dozvedeli, stromy sa nachádzali v areáli Bratislavskej vodárenskej spoločnosti, a.s., a museli ustúpiť výstavbe nového zákazníckeho centra BVS.

Ako pre Bratislavské noviny uviedol generálny riaditeľ BVS, a.s., Daniel Gemeran, tento rok dôjde ku kompletnej rekonštrukcii sietí v budove riaditeľstva spoločnosti na Prešovskej ulici a súčasne v mieste vyrúbaných stromov bude nový vchod do zákazníckeho centra.

„O mesiac by sa malo začať stavať. V prvej etape chceme postaviť zákaznícke centrum, potom príde na rad vnútorná prestavba budovy riaditeľstva. Celá prestavba sa uskutoční za plnej prevádzky, takže to trochu pocítia aj naši zákazníci, ktorých by som chcel touto cestou poprosiť o trpezlivosť,“ uviedol D. Gemeran.

Prvá etapa - výstavba nového zákazníckeho centra - by sa teda mala začať o mesiac, s dokončením sa počíta ešte do konca tohto roka. BVS už získalo všetky potrebné súhlasy a má aj platné stavebné povolenie.

(ado)
Páčil sa vám článok?