Aupark Tower už stihli aj skolaudovať

8.1.2008
0
Páčil sa vám článok?

Výškovú administratívnu budovu Aupark Tower koncom minulého roka skolaudovali, je takmer prenajatá a prví nájomcovia v nej začnú fungovať v priebehu januára.

Ako nám povedala Želmíra Rácová zo spoločnosti HB Reavis Group, ktorá je developerom projektu Aupark Tower, momentálne sa realizujú v objekte dokončovacie práce spojené s úpravou priestorov pre nájomcov. „Aupark Tower poskytuje vysoký štandard kancelárskych priestorov, unikátny výhľad na Bratislavu a výnimočné vertikálne zelené záhradné terasy, ktoré spríjemnia pracovne prostredie v budove,“ uviedla. „Nájomcovia a ich klienti navyše môžu využívať služby nákupno-zábavného centra či možnosti relaxovania v susediacom Sade Janka Kráľa.“

Podľa Ž. Rácovej budú mať v Aupark Tower sídla väčšinou spoločnosti zamerané na informačné technológie a telekomunikačné firmy. Medzi prvými spoločnosťami, ktoré sa sem nasťahujú, patria firmy ako GTS Nextra, Mbank ci Eset. Predstavitelia spoločnosti HB Reavis Group by radi zvýšili kapacitu parkovacích miest pri Auparku, s mestom rokujú o možnostiach výstavby parkovacieho domu.

(juh)

Páčil sa vám článok?