Zhromaždenie k Twin City bude 5. septembra

19.8.2007
0
Páčil sa vám článok?

Samospráva mestskej časti Ružinov zvoláva ďalšiu verejné zhromaždenie obyvateľov okolia autobusovej stanice na Mlynských Nivách. Bude v stredu 5. septembra o 17.30 h vo Veľkej sále Spoločenského domu Nivy na Súťažnej ulici 18.

Na programe zhromaždenia bude prezentácia zakomponovania občianskych návrhov a pripomienok do komplexného projektu Urbanistickej štúdie dostavby územia autobusovej stanice a prestavby areálu Kablo na Mlynských Nivách na mestské polyfunkčné územie

Na stretnutí sa zúčastnia aj predstavitelia ružinovskej samosprávy - starosta a miestni poslanci, ako aj zástupcovia investora HB Reavis. Zhromaždenie potrvá do 19.00 h.

Verejné zhromaždenie nadväzuje na prvé verejné zhromaždenie ohľadne plánovanej výstavby polyfunkčného centra Twin City v okolí súčasnej autobusovej stanice v Bratislave, ktoré bolo 23. mája. Občania vtedy počas trojhodinovej diskusie predniesli niekoľko konštruktívnych pripomienok k prezentovanému projektu. Mnohé z nich investor akcpetoval a zakomponoval do projektu.

Za zmienku stojí zapracovanie pešej zóny na Páričkovej ulici do projektu, ktoré navrhla väčšina prítomných občanov.

(banoviny)
Páčil sa vám článok?