VIDEO: Bratislavčana prekvapilo počas letu balónom v kilometrovej výške toto známe čudo..

11.10.2021

Zdroj: FB Martin M.

Páčil sa vám článok?

Bratislavčan Martin je milovníkom adrenalínových voľnočasových aktivít dobre známy. Takmer 20 rokov prevádzkoval na Moste Lanfranconi kyvadlový zoskok na lane a nedávno do jeho portfólia pribudli aj vyhliadkové lety v teplovzdušných balónoch. V sobotu mal počas jedného z nich zaujímavý vizuálny zážitok, o ktorý sa podelil s priateľmi na sociálnej sieti...

"Keď v kilometrovej výške prefrčí okolo vás auto," napísal k fotografii, na ktorej okolo balóna letí prvý slovenský lietajúci automobil nazývaný skratkou AirCar. "Škoda, že som pri sebe nemal veľký fotoaparát, ale len mobil. Asi by sa mi podaril oveľa pôsobivejší záber," skonštatoval pre Bratislavské noviny Martin. Jeho priatelia však aj napriek tomu na základe zverejnenej snímky zhodnotili, že to musel byť preňho i ostatných ľudí v košíku balóna super zážitok. "Tešil som sa, že to auto letelo okolo nás a spomenul si na film Fantomas z čias môjho detstva, v ktorom utiekol svojim prenasledovateľom na lietajúcom aute. Na chvíľu som sa cítil ako vo filme," pokračuje ďalej. 

"Stalo sa to počas nášho vyhliadkového letu nad Nitrou, kde má toto lietajúce auto svoj domov," upresnil sympatický Bratislavčan. Pred letnými prázdninami sme vás aj na našom webe informovali o prvom oficiálnom lete tohto jedinečného slovenského lietajúceho automobilu z Nitry do Bratislavy.

​Ak by ste si ho však chceli pripomenúť, tak si pozrite nasledujúce video, ktoré už videlo viac než 5 miliónov používateľov internetu, čo svedčí o tom, že AirCar fascinuje mnohých ľudí nielen na Slovensku:

(ars)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie