Sobota patrí v Bratislave volejbalu: VKP sa pokúsi zaknihovať double a zabojuje o titul

12.4.2024
0

Zdroj: VKP FTVŠ UK Bratislava

Páčil sa vám článok?

Sobota 13. apríla je sviatkom pre milovníkov volejbalu. Volejbalisti VKP FTVŠ UK Bratislava môžu k zisku Slovenského pohára pridať aj titul majstra Slovenska v Niké extralige a práve v tento deň ich čaká druhý duel finálovej série, ktorá sa hrá na štyri víťazné zápasy. Ich súperom bude Rieker UJS Komárno. Diváci si môžu zápas vychutnať vo vynovenej hale Pasienky.

Volejbalisti VKP FTVŠ UK Bratislava vyhrali vo februári Slovenský pohár a teraz môžu zopakovať minuloročný úspech a získať aj  titul v Niké extralige. Prvý zápas s Komárnom však prehrali. 

„Urobíme všetko pre to, aby sa nám to podarilo. Jeden cieľ sezóny sme splnili, teraz je pred nami ďalší,“ povedal prednedávnom tréner mužov VKP Robin Pělucha. 

Zápasy budú pre divákov atraktívnejšie aj prostredím. Až do semifinále totiž hrali volejbalisti VKP v Dome športu, finále sa však  už uskutoční vo vynovenej hale Pasienky (GOPASS aréna).

„Ideálne prostredie pre hráčov, ale aj divákov. Bratislava takúto halu potrebovala ako soľ, som rád, že vedenie klubu zabezpečilo na finále práve Pasienky. Bude to volejbalový sviatok, verím, že nás do haly príde povzbudiť veľa divákov a na konci sa budeme tešiť z majstrovského titulu,“ priblížil Robin Pělucha.

Zápasy VKP

MUŽI
12.4. o 19:00 h VKP FTVŠ UK Bratislava - Rieker UJS Komárno (2. zápas)
13.4. o 14:00 h VKP FTVŠ UK Bratislava - Rieker UJS Komárno (3. zápas)
24.4. o 20:00 h VKP FTVŠ UK Bratislava - Rieker UJS Komárno (prípadný 5. zápas)
29.4. (čas sa upresní) VKP FTVŠ UK Bratislava - Rieker UJS Komárno (prípadný 7. zápas)

ŽENY
18.4. o 19:00 h VKP FTVŠ UK Bratislava - VA UNIZA Žilina (1. zápas)
24.4.o 17:00 h VKP FTVŠ UK Bratislava - VA UNIZA Žilina (2. zápas)
27.4. (čas sa upresní) VKP FTVŠ UK Bratislava - VA UNIZA Žilina (prípadný 5. zápas)

(bn)

Páčil sa vám článok?