VIDEO: Na Tehelné pole sa chystá podporiť Slovan v Európskej lige viac než 20-tisíc detí - štadión by mal byť plný!

18.10.2019

Zdroj: TASR

Páčil sa vám článok?

Už vo štvrtok 24. októbra 2019 o 19 hodine sa na národnom futbalovom štadióne Tehelné pole odohrá tretí zápas skupinovej fázy Európskej ligy medzi ŠK Slovan Bratislava a Wolverhamptonom - klubom z anglickej Premiere League. UEFA potrestala nášho majstra pokutou a zatvorením štadióna, ale Slovan opäť využije výnimku a do hľadiska pustí zadarmo deti do 14 rokov. Klub avizuje, že ich záujem je obrovský a všetky miesta by sa mali zaplniť!

"Týždeň pred zápasom hlásime radostnú správu – deti zo základných škôl a futbalových klubov z celého Slovenska zaplnili celé Tehelné pole! Z tohto dôvodu klub pozastavuje možnosť rezervácie vstupeniek na zápas s Wolverhamptonom. V praxi to znamená, že žiadosti odoslané na deti@skslovan.com už po dnešku nebudú z kapacitných dôvodov vybavované. Doteraz bolo pre deti vystavených cez 17 000 bezplatných vstupeniek na duel s Wolverhamptonom a v súčasnosti máme ešte 130 mailov s objednávkami vstupeniek. Pretok dnešnému dňu pozastavujeme prijímanie mailov, keďže Tehelné pole bude plne zaplnené deťmi do 14 rokov. Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na vás budúci štvrtok!" oznámil včera ŠK Slovan Bratislava prostredníctvom svojej oficiálnej webovej stránky aj facebookového profilu. 

Ešte pred týždňom klub pozýval deti na Tehelné pole aj prostredníctvom tohto videa, netušiac ako rýchlo sa predpoklady o zaplnenom Tehelnom poli naplnia:

Úradujúceho majstra Slovenska čaká vo štvrtok už tretí zápas v skupine Európskej ligy, v ktorej sa zatiaľ belasým darí, keď doma zdolali turecký Besiktas Istanbul 4:2 a následne remizovali 2:2 na pôde favorizovaného portugalského klubu FC Braga a usadili sa na čele skupiny K. Anglický klub Wolverhampton s Bragou doma prehral 0:1, ale v Istanbule rovnakým pomerom vyhral. Celkom dobre sa mu darí aj v anglickej lige, kde je zatiaľ na 11. mieste, keď v poslednom kole nečakane zvíťazil nad majstrovským Manchesterom City 2:0 na súperovom ihrisku. 

Pre Slovan to bude už druhý zápas v Európskej lige bez dospelých, respektíve platiacich fanúšikov. Pri premiére v skupinovej fáze prišlo na Tehelné pole 6000 malých divákov a vytvorili neskutočne podmanivú atmosféru.

Viac sa o zápase s tureckým Besiktasom môžete dočítať tu:

VIDEO: Deti na Tehelnom poli pobláznili futbalistov Slovana, ktorí senzačne zdolali favorita svojej skupiny Európskej ligy

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava vo štvrtok večer odohrali svoj historicky trinásty zápas v základnej skupine Európskej ligy a konečne sa v ňom dočkali prvého víťazstva, keď zdolali turecký Besiktas Instanbul 4:2. Na Tehelné pole mali vstup povolený len deti do 14 rokov, ktorých však prišlo takmer 6-tisíc. Postarali sa o fantastickú atmosféru na štadióne a zažili nazabudnuteľný večer!

​(ars)

    

Páčil sa vám článok?