Bratislavčania si môžu opäť zabehnúť cross

11.10.2015
0
Bratislavčania si môžu opäť zabehnúť cross - cross
Páčil sa vám článok?

Správa telovýchovných a rekreačných zariadení pripravila pre bratislavských milovníkov behu už 16. ročník podujatia Bratislava cross. Beh lesným terénom sa uskutoční v sobotu 10. októbra v lesnom teréne Sitina nad kúpaliskom Rosnička v Dúbravke.

Až do piatka sa dá prihlásiť prostredníctvom internetu, v sobotu aj osobne na kúpalisku Rosnička, najneskôr však hodinu pred štartom vlastnej kategórie. Prihlásení cez internet musia predložiť počas preberania štartovného čísla kópiu potvrdenia o zaplatení, kto sa prihlási osobne, štartovný poplatok uhradí počas preberania štartovného čísla.

Štart a cieľ behu je v areáli kúpaliska, na trať sa vybieha individuálne. Čas štartu každého bežca bude uvedený na štartovnom čísle, všetci prihlásení si preto musia dať pozor na správne zoradenie na štarte podľa uvedeného času. Štartovné časy prvých pretekárov na jednotlivých tratiach - 10.00 h: ml. a st. žiaci, ml. a st. žiačky na 1 000 m, 11.00 h: dorastenci, dorastenky, ženy, veteránky, muži na 3 000 m, 12.00 h: deti predškolského a ranného školského veku na 500 m, 12.45 h: muži, ženy a veteráni na 6500 metrov.

(mm)

Páčil sa vám článok?