Rozhodnuté: Hippa strieda Laco Molnár!

7.10.2006
Páčil sa vám článok?

Konečne! Vydýchli si fanúšikovia Artmedie koncom minulého týždňa, keď sa definitívne dotiahol príchod nového kormidelníka Ladislava Molnára. Paradoxne, na trénersku lavičku si sadal v čase, keď vôbec nebolo stopercentné, že doterajší tréner Michal Hipp podpíše zmluvu s ruským Saturn Ramenskoje...

Zaujímavosťou je, že hoci Molnár striedal Hippa, ten formálne ani nebol hlavným trénerom majstra. Po Weissovom odchode síce prevzal kormidlo, ale de iure bol hlavným koučom Emil Stranianek. A aby to nebolo až také jednoduché, ani Ladislav Molnár nebude v Petržalke hlavným trénerom, ale len asistentom, keďže Artmedia už zaregistrovala jednu trénersku výmenu a viac ich v jednom ročníku nemôže urobiť.

„Sme už dohodnutí, zostáva dotiahnuť niekoľko detailov a podpísať zmluvu,“ zvestoval tesne pred prvým tréningom Ladislav Molnár. Premiéru absolvoval minulú nedeľu, necelých 24 hodín po odloženom stretnutí v Žiline, ktorý si chcel pozrieť ešte z tribúny. Keďže sa však nehralo, mohol začať priamo na tréningu. „Mužstvo poznám, hráčov som sledoval, takže mám svoju predstavu o našej hre. V tíme je dostatok skúsených hráčov, aby sme sa mohli pobiť o obe trofeje, v ktorých figurujeme - víťazstvo v lige a v Slovenskom pohári,“ prezradil Molnár, ktorý je bratislavským fanúšikom známy z pôsobenia Interi a v Slovane. Trénovať začal v Košiciach, kde skončil aktívnu kariéru, neskôr pôsobil v Senci, Trnave, Banskej Bystrici, maďarskom Újpesti či moravskom Slovácku.

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie