Ľadovú plochu sprístupnia už 5. decembra

26.11.2009
0
Páčil sa vám článok?

Ľadovú plochu pre korčuliarov a amatérskych hokejistov sprístupnia vo Vajnoroch už 5. decembra 2009. Slávnostné otvorenie vajnorskej ľadovej plochy bude spojené s vítaním Mikuláša.

Vajnorská ľadová plocha však bude tento rok sprístupnená pre kolektívy ešte skôr - od 30. novembra a hráči ju môžu využívať do 28. februára 2010. Počas týždňa bude plocha predpoludním určená školám a kolektívom a od obeda do 16.00 h verejnosti. Počas víkendov si bude môcť verejnosť zakorčuľovať od 11.30 do 17.30 h. Zvyšné termíny sú určené pre kolektívne športy na ľade. Osobitný rozpis pripravila mestská časť pre verejnosť počas jarných prázdnin.

Obyvatelia Vajnor, ktorí sú tam prihlásení na trvalý pobyt, majú vstup na ľadovú plochu od pondelka do štvrtka zadarmo, v zostávajúce dni zaplatia dospelí jedno euro a študenti 50 centov. Tí, čo vo Vajnoroch nebývajú, zaplatia počas všetkých dní 1,30 eura, študenti 0,65 eura. Školy a kolektívy majú vyhradené termíny na prenájom ľadovej plochy, ktoré si musia vopred dohodnúť s prevádzkovateľom ľadovej plochy. Pre záujemcov o zakúpenie cenovo zvýhodnených lístkov na neobmedzené využívanie ľadovej plochy v čase pre verejnosť sú k dispozícii pernamentky na miestnom úrade.

(rob)

Páčil sa vám článok?