Zmeny v MHD: Pocítia ich aj obyvatelia Záhorskej Bystrice

27.5.2023
0

Zdroj: FB Záhorská Bystrica - oficiálna stránka

Páčil sa vám článok?

Fungovanie bratislavskej MHD prejde od júla, ako sme už informovali, viacerými zmenami. Zdražie cestovné a menia sa i trasy a intervaly niektorých liniek, niektoré sa dokonca pravdepodobne úplne zrušia. Ako sa zmeny dotknú obyvateľov Záhorskej Bystrice?

"Za posledné týždne som so zástupcami magistrátu hl.mesta a dopravného podniku absolvoval niekoľko stretnutí na tému úpravy liniek 36 a 37," informoval na sociálnej sieti starosta Záhorskej Bystrice Jozef Krúpa.

Ako priblížil, na linke číslo 37 by sa mal skrátiť interval medzi jednotlivými spojmi, takže by sa obyvatelia mali do mesta dostať oveľa rýchlejšie. "Zabezpečené zostane spojenie do okolitých mestských častí, aj do Borov a novootvorenej nemocnice, pribudne nová regionálna linka a trasovanie liniek premávajúcich v Záhorskej Bystrici by už malo zahrnúť aj pripravovanú zastávku pri novovznikajúcom supermarkete Kaufland na Bratislavskej ulici," dodal starosta. 

Všetky komplexné informácie v súvislosti s úpravou MHD liniek by mal DPB oficiálne komunikovať v závere budúceho týždňa.

(ms)

Páčil sa vám článok?