Sú známe výsledky ďalšieho výberového konania: Mesto vybralo šéfku BKIS

17.2.2020
katarína hulíková

Zdroj: FB/ Katarína Hulíková

Páčil sa vám článok?

Spomedzi štyroch uchádzačov komisia vybrala Katarínu Hulíkovú. Výsledok výberového konania musia ešte potvrdiť mestskí poslanci.

 Do výberového konania na pozíciu riaditeľa/-ky Bratislavského kultúrneho a informačného strediska (BKIS) bolo doručených 7 kompletných prihlášok. Z nich na základe životopisov (vzdelanie, profesionálna skúsenosť), referencií uchádzačov a odporúčania personalistov výberová komisia pozvala 4 uchádzačov na pohovor s personalistami a na vypočutie. Uchádzači boli títo: Grežo Vladimír, Hornyák Marián, Hulíková Katarína, Tóth Roland.

Neverejné a následne aj verejné vypočutie uchádzačov na pozíciu riaditeľa/-ky Bratislavského kultúrneho a informačného strediska (BKIS) sa uskutočnilo v piatok 14.2.2020 v Justiho sieni Primaciálneho paláca.

Na základe všetkých zhromaždených materiálov, vystúpení uchádzačov, hodnotenia a následného hlasovania, komisia odporučila primátorovi navrhnúť na mestskom zastupiteľstve pani Katarínu Hulíkovú za riaditeľa/ku Bratislavského kultúrneho a informačného strediska, " informuje hovorca mesta Peter Bubla. 

Ako ďalej infomuje mesto, mestskí poslanci by o návrhu mohli rozhodnúť na najbližšom zasadnutí mestského zastupiteľstva 27.2.2020.

V otvorených výberových konaniach na pozície šéfov príspevkových organizácií bude mesto pokračovať. "Najbližšie sa už na budúci týždeň 25.2.2020 uskutoční výberové konanie na riaditeľa/-ku Galérie mesta Bratislavy," dodáva na záver Bubla.

(ts,nc)

Páčil sa vám článok?