Parkovanie v meste: Na Zochovej platí do konca novembra prechodné obdobie

15.11.2019
0

Zdroj: ms

Páčil sa vám článok?

Aspoň čiastočne dobrá správa pre Staromešťanov bývajúcich na Zochovej ulici. Mestská polícia ich nebude do konca novembra pokutovať, ak zaparkujú na mieste, ktoré v uplynulých dňoch zabrala BPS.

Problém na Zochovej nastal v posledných dňoch, keď miestni obyvatelia dostali na svoje autá papuče. Parkovacie miesta na tejto ulici totiž dostala do svojej správy súkromná BPS ako náhradu  za zrušené miesta, o ktoré prišla na Treskoňovej ulici, kde sa rozšírila pešia zóna. "Spoločnosti BPS sme vysvetlili situáciu a požiadali o ústretovosť. Do konca novembra tak nebudú trvať na pokutovaní Staromešťanov, ktorí stoja na parkovacích miestach v ich správe.V rovnakom zmysle sme oslovili aj mestskú políciu," informovalo Staré Mesto na sociálnej sieti..

"Ešte raz chceme zdôrazniť, že nás táto situácia, spôsobená komunikačným šumom, mrzí. Obzvlášť preto, že vznikla pri príprave spoločného projektu s naším partnerom, hlavným mestom, ktorý považujeme za dobrý - projektu Živé námestie na Treskoňovej," dodala samospráva.

Čo sa presne stalo, si môžete prečítať tu:

O rozšírení Živého námestia na Treskoňovú si môžete prečítať tu:

​(ms)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie