OTRASNÉ: Novú oddychovú zónu vo Vrakuni poničili vandali

19.3.2019
0
Nová oddychová zóna vo Vrakuni

Zdroj: Marian Dekan

Páčil sa vám článok?

Ani nie pred dvoma týždňami sme vám priniesli dobrú správu o vybudovaní novej oddychovej zóny vo Vrakuni. Bohužiaľ, iba pár dní stačilo vandalom na to, aby ju už stihli poškodiť.

"Nové mólo na brehu Malého Dunaja bolo odovzdané presne pred dvoma týždňami. Takto vyzerá teraz. Chcem sa poďakovať neznámym spoluobčanom, ktorí dokazali zničiť toto miesto ešte pred užívaním. Niekedy mám pocit, že všetko, čo urobíme, niekto zničí alebo pokazí. Má vôbec zmysel niečo nové budovať, keď to skoro vždy dopadne takto?" napísal na sociálnu sieť starosta Vrakune Martin Kuruc.

Postriekaná oddychová zóna:

Zdroj: FB Martin Kuruc - starosta Vrakune

​"Len pre informáciu, v poslednej dobe sa stalo: ukradli nám nové nasadené stromy, zničili elektrickú rozvodňu v lesoparku, rozkopali smetné koše na Toryskej, zničili zámok na toalete v lesoparku," dodal Kuruc.

Oddychová zóna vo Vrakuni je súčasťou Malodunajskej cyklotrasy. V budúcnosti má slúžiť najmä vodákom, ktorí vo Vrakuni začínajú svoje plavby po Malom Dunaji, ale aj ako oddychová zóna pre mládež a rodiny. V budúcom roku mestská časť plánuje pozdĺž toku vybudovať cyklochodník a pešiu promenádu.

FOTOGALÉRIA (Nová oddychová zóna vo Vrakuni):

​(ms)

Páčil sa vám článok?