FOTO: Ako napredujú práce na rekonštrukcii bazéna v Karlovej Vsi?

3.2.2019
0
Rekonštrukcia bazéna v ZŠ A. Dubčeka

Zdroj: FB Karlova Ves

Páčil sa vám článok?

Rekonštrukcia školského bazéna v ZŠ Alexandra Dubčeka na Majerníkovej v Karlovej Vsi napreduje. Vo štvrtok 31. januára urobilo vedenie mestskej časti v objekte kontrolu. Pozrite si aktuálne fotografie z prác.

"Rekonštrukcia školského bazéna v ZŠ Alexandra Dubčeka pokračuje. Výsledok dnešného kontrolného dňa: už prebieha montáž vzduchotechniky, je dobúraná vyrovnávacia nádrž, robia sa omietky v šatniach," informovala mestská časť na sociálnej sieti.

Práce na omietkach:

Zdroj: FB Karlova Ves

​O plánovanej rekonštrukcii bazéna sme informovali v septembri minulého roka. Mala ho zrekonštruovať vysúťažená spoločnosť HBH, a.s., ktorá v elektronickej aukcii predložila najnižšiu cenovú ponuku vyhotovenia diela 1 037 280 eur. Bazén mal byť hotový do ôsmich mesiacov. To znamená, že Karlova Ves by mala časový harmonogram odovzdania bazéna dodržať.

Súčasťou prác je nielen výmena vzduchotechniky, ale aj elektroinštalácií. Postupne bude inštalovaná nová bazénová technika na napúšťanie a vypúšťanie vody, nová filtrácia a dezinfekcia vody. Plavecký aj novovytvorený detsky bazén dostanú nerezový povrch.

Montáž vzduchotechniky:

Zdroj: FB Karlova Ves

​Šatne, sprchy a toalety budú kompletne zrekonštruované a zmenené na bezbariérové. Bazén bude vhodný aj pre športové podujatia a súťaže. Pribudne malý výučbový bazén pre škôlkárov a najmenších školákov.

Montáž vzduchotechniky:

Zdroj: FB Karlova Ves

​(ms)

Páčil sa vám článok?