Dúbravských seniorov čaká galavečer

19.10.2015
0
Dúbravských seniorov čaká galavečer - seniorfest
Páčil sa vám článok?

Seniorov v Dúbravke čakalo a čaká počas októbra opekanie, prednáška, deň zdravia, galavečer, hudba, zábava. Prvú akciu, turistickú vychádzku, už majú seniori za sebou, pripravovať sa však môžu aj na ďalšie akcie.

V polovici októbra sa napríklad uskutoční galavečer, na ktorom vystúpia absolventi Základnej umeleckej školy E. Suchoňa, tanečný súbor Klnka a folklórna skupina Dúbravanka. Na galavečere ocení Dúbravka aj aktívnych seniorov mestskej časti. Ďalšou novinkou je turnaj seniorov v bowlingu určený pre členov dúbravských denných centier.

Dúbravka tiež prvý raz v spolupráci s jednou zo zdravotných poisťovní organizuje akciu Deň pre vaše zdravie. Za radami, bezplatným meraním tlaku, pomeru tuku a vody v organizme či percent minerálov v tele tak nebudú musieť dúbravskí seniori cestovať nikam ďaleko. Podujatie bude v centre mestskej časti 28. októbra v Dome kultúry Dúbravka.

Z programu: 14. október: Slávnostný galavečer Mesiac úcty k starším, 20. október: Bezpečná jeseň života - beseda Mesiac úcty k starším, 21. október: Turnaj v bowlingu- štadión FK CRA, 28. október: Deň pre vaše zdravie - Mesiac úcty k starším.

(du)

Páčil sa vám článok?