Župa zverejnila Program hospodárskeho a sociálneho rozvoja

11.1.2013
0
Páčil sa vám článok?

Verejnosť sa môže vyjadriť k Programu hospodárskeho a sociálneho rozvoja Bratislavského kraja. Analytickú a strategickú časť programu možno pripomienkovať do 14. januára prostredníctvom formulára uverejneného na webovej stránke BSK. Pripomienky budú zosumarizované na verejnom prerokovaní 18. januára na Úrade BSK.

"Bratislavská župa finalizuje spracovanie Programu hospodárskeho a sociálneho rozvoja na roky 2014 až 2020. Program sa dotkne obyvateľov regiónu, preto im dávame priestor, aby sa k nemu vyjadrili," povedal predseda BSK Pavol Frešo. Cieľom Programu hospodárskeho a sociálneho rozvoja je zhodnotenie aktuálneho stavu infraštruktúry, ľudských zdrojov, vedy, výskumu a podnikania v rámci Bratislavského kraja. Na základe výsledkov sa určuje, ktoré aktivity či projekty bude BSK podporovať.

Program hospodárskeho a sociálneho rozvoja BSK na roky 2014 až 2020 vstupuje do tretej etapy spracovania. V nej krajská samospráva zbiera a zohľadňuje pripomienky ústrednej štátnej správy, miest a obcí, odbornej aj laickej verejnosti. Pripomienky kraj zosumarizuje a odprezentuje počas osobných prerokovaní.

(TASR)

Páčil sa vám článok?