O prečíslovanie požiadajte do konca júna

28.10.2007
0
Páčil sa vám článok?

V súvislosti s účinnosťou zákona č. 221/1996 mestská časť Staré Mesto vykonala počas uplynulých dvoch rokov prečíslovanie stavieb označených evidenčnými číslami.

Spravidla ide o stavby, ktoré ich majitelia užívajú ako záhradné chaty alebo garáže.

Keďže sa v súčasnosti už konajú intenzívne prípravy na sčítanie obyvateľov, o prečíslovanie stavby bude možné požiadať najneskôr do konca júna 2000. Po tomto čase bude na tento úkon vyhlásené moratórium.

Žiadosti o prečíslovanie stavieb sú k dispozícii na Miestnom úrade Bratislava - Staré Mesto, odd. stavebného poriadku, Vajanského nábrežie 3, č. dv. 316. K žiadosti je potrebné priložiť overenú fotokópiu aktuálneho právoplatného užívacieho povolenia, preukázanie vlastníckych práv k stavbe a geometrický plán, ak stavba nie je zakreslená v katastrálnej mape.

Každý z prípadov prečíslovania je špecifický, preto sú pracovníci odd. stavebného poriadku k dispozícii, aby každému poradili (osobne alebo telefonicky na tel. 59246 334). Všetci obyvatelia, ktorí doteraz o prečíslovanie stavieb miestny úrad nepožiadali, by tak mali urobiť počas najbližších piatich týždňov.

(miv)
Páčil sa vám článok?