Vraždu taxikára v Biskupiciach objasnili za dva dni

3.4.2007
0
Páčil sa vám článok?

Iba dva dni stačili bratislavským policajtom na to, aby objasnili obzvlášť závažný zločin vraždy, ktorý sa odohral minulý utorok krátko pred polnocou v Podunajských Biskupiciach.

Zavraždený vodič taxislužby bol s  bodným zranením v hrudníku nájdený v bezprostrednej blízkosti auta na Trojičnom námestí. Podľa predbežných výsledkov pitvy smrť 49-ročného muža nastala v dôsledku poškodenia dôležitých orgánov spôsobených bodným zranením a  následným vykrvácaním.

V rámci vyšetrovania sa zistilo, že páchateľ z auta  odcudzil mobilný telefón, asi 4000 korún v hotovosti a doklady. Pri obhliadke miesta činu policajti okrem iného zaistili i vražedný nástroj.

Vyšetrovatelia a  kriminalisti od začiatku na objasnení vraždy intenzívne pracovali a už niekoľko hodín po čine sa v Podunajských Biskupiciach polícii podarilo zadržať podozrivú osobu. Zadržaný 25-ročný Jozef P. z  Bratislavy už čelí obvineniu z obzvlášť závažného zločinu vraždy, za ktorý mu hrozí až doživotný trest. Obvineného umiestnili do policajnej cely s návrhom na vzatie do väzby. Podľa informácií z bratislavského krajského policajného riaditeľstva bol už Jozef P. vzatý do vyšetrovacej väzby.

(ver)

Páčil sa vám článok?