Poznáte mladíkov na fotografii v článku? Vlámali sa do dopravného múzea, rozbili vitríny a narobili neporiadok

9.7.2024
0

Zdroj: abn

Páčil sa vám článok?

AKTUALIZAVANÉ Dvaja mladíci, po totožnosti ktorých od dnešného rána pátrali policajti, sa už nachádzajú v priestoroch policajného oddelenia. Na základe medializácie ich spoznal vlakvedúci vlaku smerujúceho do Budapešti, a oznámil túto skutočnosť polícii. Z toho dôvodu sme ich fotografiu z článku stiahli. Polícia objasňuje trestný čin krádeže vlámaním do dopravného múzea v Bratislave, ku ktorému došlo v noci na utorok. V tejto súvislosti pátra po neznámych mladých páchateľoch. Informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Páchatelia zároveň vo vnútorných priestoroch múzea rozbili vitríny a sklenenú výplň na dverách vystaveného historického autobusu.

Porozhadzovali vystavené exponáty bicyklov, motoriek a uniforiem. "Z múzea odcudzili aj kord z 19. storočia a z miesta utiekli," skonštatoval Szeiff.

Akékoľvek informácie o totožnosti oboch mladíkov, rovnako tak o mieste ich súčasného pohybu alebo pobytu môže verejnosť oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na profile polície na sociálnej sieti.

(tasr, ms)

Páčil sa vám článok?