Luxusná bitka: Na ceste z Petržalky do Rakúska sa pobili vodiči Audi A6 a BMW X6

10.6.2024
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Po tvrdých slovách prišli na rad päste. V sobotu (08.06.2024) vyrazila hliadka bratislavských PMJčkárov vyslaná na cestu I/61 v smere z Petržalky do Rakúska, kde v blízkosti hraničného priechodu Berg pobili dvaja vodiči osobných áut.

"Podľa zabezpečenej dôkaznej situácie tu došlo k vzájomných nezhodám medzi 44-ročným vodičom vozidla AUDI A6 a 40-ročným vodičom vozidla BMW X6. Ich vzájomný konflikt začal verbálne, kde si svoje nezhody vzájomne komunikovali zo svojich vozidiel, následne obaja vystúpili a konflikt riešili fyzickým napadnutím jeden druhého," informoval nás policajný hovorca Michal Szeiff.

Výsledkom bitky boli viaceré zranenia, ktoré si muži pri konflikte spôsobili. Na miesto dorazili aj vozidlá rýchlej zdravotníckej pomoci, ktoré následne mužov odviezli k ošetreniu do nemocníc.

"Vyšetrovaním presných okolností tohto incidentu sa zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave V. Zo strany povereného príslušníka bolo začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu ublíženia na zdraví," dodal Szeiff. 

(ms)

Páčil sa vám článok?