Tragédia v Rohožníku: V byte našli dobodaného mŕtveho muža, zranenú ženu a deti previezli do nemocnice

27.4.2024
0
policajná páska

Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

V paneláku na sídlisku v Rohožníku v okrese Malacky došlok tragédii, zabíjalo sa pravdepodobne nožom. Jeden muž je mŕtvy. Zranenú ženu a deti previezli do nemocnice. Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby (OSZZS) SR o tom informovalo na sociálnej sieti.

"Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR vyslalo ambulancie RLP a RZP do bytového domu v okrese Malacky odkiaľ boli nahlásené bodné poranenia u viacerých osôb. Po príchode na miesto udalosti lekár musel konštatovať úmrtie u 47 ročného muža. Zranená 39 ročná žena s otvorenými ranami vo viacerých oblastiach tela a dvaja maloletí pacienti s poranením hlavy a psychickou traumou boli transportovaní do nemocnice," priblížili záchranári.

"Policajti bratislavskej krajskej kriminálky v súčasnosti preverujú okolnosti nálezu tela muža a zranenej ženy v jednom z bytov na Školskom námestí v Rohožníku," informovala Bratislavské noviny policajná hovorkyňa Jana Šimunková. 

Zranenú ženu, ktorá by mala byť podľa informácií TV JOJ cudzinka s trvalým pobytom na Slovensku, previezli do nemocnice tiež. "Zranené je aj dievča vo veku 7 rokov, ktoré malo mať zlomeniny. Chlapec (3) je údajne bez zranení. TV JOJ sa podarilo získať informácie od susedov. Deti previezli na urgentný príjem do jednej z bratislavských nemocníc. Pomoc malo údajne zavolať práve dieťa," uviedla TV JOJ. 

(ms)

Páčil sa vám článok?