Razia na Devínskej ceste: Policajti vtrhli do domu dílerov drog

15.3.2024
0

Zdroj: ms

Páčil sa vám článok?

Bratislavskí policajti zasiahli v pondelok proti dlhoročnému drogovému biznisu, ku ktorému dochádzalo v jednom z rodinných domov na Devínskej ceste v katastri mestskej časti Devín.

Policajti pri razii zadržali 41-ročnú Luciu O. a 47-ročného Michal Z. z Bratislavy, ktorí mali  minimálne od leta roku 2017 zadovažovať a distribuovať drogovo zavislým rôzne psychotropné látky, najmä metamfetamín.

"K predaju dochádzalo predovšetkým v rodinnom dome na Devínskej ceste a ďalších miestach v rámci Bratislavy. Okrem predaja metamfetamínu 41-ročná Lucia O. zadovažovala pre svojich ,,zákazníkov“ aj rastliny rodu Cannabis a hašiš.
V rámci domovej prehliadky bol taktiež zaistený drogový materiál – metamfetamín, ktorý bol zaslaný na expertízu Kriminalistickému a expertíznemu ústavu v Bratislave," informovala nás policajná hovorkyňa Jana Šimunková. 

Zdroj: ms

K drogovému biznisu dochádzalo v tomto dome. 

Vyšetrovateľ dvojicu obvinil  z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.Lucia a Michal aktuálne čakajú v cele policajného zaistenia na súdne pojednávanie, na ktorom sa rozhodne o ich umiestnení do väzby.

VIDEO z policajnej akcie:

(ms)

Páčil sa vám článok?