Na Jantárovej kradol neznámy zlodej v garážach

12.3.2024

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Polícia vyšetruje februárovú krádež v podzemnej garáži na Jantárovej ulici v Bratislave, pri ktorej doposiaľ neznámy muž ukradol elektróny, disky a pneumatiky v celkovej hodnote 10 000 eur. Bratislavská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

V tejto súvislosti sa obracia na verejnosť s prosbou o pomoc pri objasnení prípadu. "Akékoľvek informácie k totožnosti mužov vo videu, k ich súčasnému pohybu alebo pobytu nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení prípadne formou súkromnej správy na sociálnej sieti polície," priblížili policajti.

Osem zásahov v liahniskách komárov! To sa ešte ani sezóna nezačala

Aj keď je ešte relatívne chladno a hlavná komária sezóna sa ešte ani nezačala, vďaka priebežnému monitoringu odborníci včas zachytili prvé liahniská, ktoré stihli vzniknúť počas mierne teplejších dní. Larvy v liahniskách sa zatiaľ pri relatívne nízkych teplotách vyvíjajú pomaly, no práve vďaka skorým zásahom sa predchádza už teraz liahnutiu komárov, ktoré by zas v budúcnosti, v teplejších týždňoch, mohli klásť ďalšie tisíce vajíčok.

​(ivk, tasr)

Páčil sa vám článok?