Zlodej vo vychytených devínskych potravinách: Kradol vína za tisíce eur

13.2.2024
0

Zdroj: ms

Páčil sa vám článok?

Predajňa potravín Od našich v bratislavskom Devíne patrí určite medzi najlepšie obecné potraviny na Slovensku. Je známa aj ústretovým vzťahom personálu k zákazníkom a absolútnou vzájomnou dôverou. Práve to sa však zrejme rozhodol zneužiť Martin z Nitry.

"Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave IV objasnili trestný čin krádeže, ku ktorému došlo v uplynulom období v mestskej časti Devín. Obvineniu z trestného činu krádeže čelí 38-ročný Martin M. z Nitry, ktorému vzniesol vyšetrovateľ okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave IV," informoval nás policajný hovorca Michal Szeiff.

Podľa doterajších zistení v potravinách Martin v období od 29.01.2024 až 05.02.2024 ukradol postupne, za niekoľko dní, celkovo deväť fliaš vína rôznych značiek. Celkovú škodu, ktorú spôsobil, vyčíslili na 14.295 eur, pričom najdrahšie víno, ktoré ukradol, bolo v hodnote 5.300 eur.

Z celkového počtu ukradnutých vín sa podarilo policajtom zaistiť už iba dve, zvyšné fľaše rozpredal.

"Následným preverovaním bolo zistené, že obvinený daný skutok spáchal aj napriek tomu, že mu bol okresným súdom v Nitre uložený trest odňatia slobody s podmienečným odkladom a skúšobnou dobou," dodal Szeiff.

Vinotéka, ktorá sa nachádza v pivničných priestoroch potravín v Devíne, patrí medzi najväčšie a najkvalitnejšie na Slovensku. Ponúka vína z celého sveta v cene od niekoľko až po desaťtisíce eur.

(ms)

Páčil sa vám článok?