Opitý vodič narážal na Podunajskej ulici do zaparkovaných áut

29.1.2024
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavký kraj

Páčil sa vám článok?

Bratislavskí policajti riešili počas víkendu vyčíňanie ďalšieho vodiča, ktorý si sadol za volant v stave ťažkej opitosti. Na Podunajskej ulici (Vrakuňa, Podunajské Biskupice) narazil do viacerých áut.

Aleksandr P. (25) z Bratislavy si sadol v sobotu (27.01.2024) o 01:53 h do škodovky poriadne opitý. Po Podunajskej ulici vyrazil v smere na Estónsku. "Tam na pravej strane narazil do zaparkovaného vozidla zn. Peugeot, následne narazil do ďalšieho zaparkovaného vozidla zn. Škoda, ktoré bolo nárazom odrazené do iného zaparkovaného vozidla zn. VW, ktoré bolo taktiež nárazom odrazené do iného zaparkovaného vozidla zn. Mercedes-Benz," priblížila nám bratislavská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

Vodič aj po týchto nehodách pokračoval v jazde a narazil do zaparkovanej Škody, ktorú náraz odrazil do Mercedesu. Po jazde plnej nárazov zostal stáť v strede cesty na Podunajskej ulici.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavký kraj

Opitý vodič narážal do zaparkovaných áut.

"Konanie vodiča si všimla okoloidúca hliadka dopravnej polície, ktorá vodiča na mieste podrobila dychovej skúške. Vykonanou dychovou skúškou bola vodičovi nameraná hodnota 1,14mg/l, čo predstavuje 2,38 promile," dodala Šimková.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavký kraj

​​Opitý vodič narážal do zaparkovaných áut.

Aleksandra policajti umiestnili do cely policajného zaistenia. Celková výška škody na autách bola zatiaľ vyčíslená na 6500 eur.

Vodiča obvinili z úmyselného prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Hrozí mu trest odňatia slobody až na dva roky.

(ms)

Páčil sa vám článok?