VIDEO Krvavý útok v petržalskej krčme: Muž druhého zákazníka mlátil krígľom do hlavy

27.11.2023
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Mimoriadne surový incident vyšetrujú policajti v bratislavskej Petržalke. Informoval nás o ňom policajný hovorca Michal Szeiff.

V sobotu 18.11.2023 krátko po 02.15 h privolali policajtov do pohostinstva na Znievskej ulici, kde došlo k napadnutiu jedného zákazníka druhým.

"Po príchode na miesto bolo zistené, že 43-ročný muž bez akéhokoľvek predchádzajúceho podnetu vzal do ruky 0,5 l sklenený krígeľ a celkovo päťkrát udrel do oblasti hlavy vedľa neho sediaceho muža," uviedol Szeiff. 

Svojej obeti spôsobil viaceré zlomeniny, tržné rany a pomliaždeniny v tvárovej oblasti hlavy ako aj otras mozgu. S ťažkými zraneniami bol zranený muž privolanou RZP prevezený do jednej z nemocníc.

"Policajti na mieste agresívneho muža obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na policajné oddelenie. Po vykonaní potrebných úkonov vzniesol policajný vyšetrovateľ obvinenie zo zločinu ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom výtržníctva 43-ročnému Jánovi P. z Bratislavy," dodal Szeiff. 

VIDEO:

Keďže agresor spôsobil obeti ťažkú ujmu na zdraví a „útok smeroval na životne dôležitý orgán“, hrozí mu trest odňatia slobody na štyri až desať rokov.

(ms)

Páčil sa vám článok?