V Bratislave mali traja útočníci dokopať trinásťročneho chlapca, prípad už vyšetruje polícia

24.11.2023
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Trinásťročný chlapec skončil po útoku v nemocnici so zlomeným stavcom chrbtice a dobitýmu rebrami. Informáciu na sociálnej sieti zverejnil jeho otec, prípadom sa už začala zaoberať polícia.

"23.11.23 o cca 16:30 až 17:00 mi nejaký traja machri napadli a dokopali môjho trinásťročného syna, ktorý skončil na Kramároch s natrieštenými rebrami a zatlačenými stavcami, informoval najskôr otec na sociálnej sieti v skupine HAKA- Hľadá sa auto krádeže automobilov. Neskôr dodal, že chlapec má zlomený stavec a zostal v nemocnici.  Otec už prípad riešil s políciou. 

 K útoku došlo v Petržalke blízko školy na Holíčskej ulici. "Ak by sa našiel nejaký svedok alebo niečo, čo by dopomohlo k nájdeniu páchateľov, bol by som veľmi vďačný..." dodal otec.

Zdroj: Matúš Husár

K útoku došlo blízko školy na Holíčskej. 

Policajný hovorca Michal Szeiff nám potvrdil, že prípadom sa už zaoberajú. "Na základe informácií zverejnených na sociálnych sieťach sa policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V v súčasnosti zaoberajú objasňovaním okolností uvedenej udalosti," uviedol Szeiff. 

(ms)

Páčil sa vám článok?