Policajti neverili vlastným očiam: Priamo pred nimi sa na parkovisku pred cintorínom pohyboval namol opitý vodič

2.11.2023
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Bratislavskí policajti sa v týchto dňoch vo zvýšenej miere pohybujú v blízkosti cintorínov súvisiaci s obdobím Sviatku všetkých svätých a Pamiatky zosnulých. Dnes však neverili vlastným očiam.

V priebehu štvrtka spozorovali policajti na parkovisku pred cintorínom vo Vrakuni Škodu Rapid, ktorej vodič pri jazde po parkovisku nerešpektoval dopravné značenie a vošiel do zákazu vjazdu.

"Policajti vozidlo zastavili a vodiča podrobili kontrole, pri ktorej bolo zistené, že vodič nedisponuje príslušnými dokladmi potrebnými na vedenie vozidla. Zároveň ho podrobili vykonaniu dychovej skúšky, ktorá skončila s pozitívnym výsledkom. Vodičovi bola nameraná hodnota 1,14 mg/l alkoholu vo vydychovanom vzduchu, pričom následne opakovaná skúška skončila s výsledkom 1,38 mg/l čo predstavuje hodnotu 2,88 promile," informoval nás policajný hovorca Michal Szeiff. 

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Vodiča pre podozrivú jazdu začali kontrolovať. 

Vodiča zadržali a odviazli na policajné oddelenie. Tu následne zistili, že 56-ročný vodič má súdom uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá až do roku 2029.

(ms)

Páčil sa vám článok?