Nehoda vo Vajnoroch: V zákrute sa zrazil autobus MHD so Škodou Octavia

6.6.2023
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Bratislavskí policajti dnes (utorok 6.6.) pred 20.00 h vyrazili k dopravnej nehode, ku ktorej došlo na ulici Pri starom letisku vo Vajnoroch.

"Podľa doterajších informácií tu pri prejazde zákrutou došlo k zrážke autobusu MHD a vozidla Škoda Octavia," informoval nás policajný hovorca Michal Szeiff.

Pri zrážke utrpela jedna osoba v autobuse MHD ľahké zranenia,42-ročná vodička vozidla Škoda mala utrpieť ťažké zranenie.

"Presné príčiny ako aj okolnosti ktoré nehode predchádzali aktuálne vyšetrujú policajti Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave," dodal Szeiff.

Na mieste zasahovali aj hasiči. "V čase príjazdu hasičov sa na mieste udalosti nachádzali dve zranené osoby, pričom vodička osobného automobilu bola už v opatere zdravotných záchranárov. Druhú zranenú osobu hasiči prostredníctvom nosidiel naložili do sanitného automobilu hasičskej záchrannej služby, poskytli jej predlekársku prvú pomoc a previezli na centrálny príjem jednej z bratislavských nemocníc," uviedol HaZZ na sociálnej sieti.

Zasahujúci hasiči urobili na vozidlách protipožiarne opatrenia a uniknuté kvapaliny zasypali sorpčným materiálom.
(ms)

Páčil sa vám článok?