Muži sa pokúsili dostať do kobiek, no nevyšlo im to. Ak ich poznáte, volajte políciu

25.5.2023

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Policajti piateho bratislavského okresu vyšetrujú protiprávne konanie na majetku, ktorého sa dopustili doposiaľ neznámi páchatelia.

Tí dňa 18.05.2023 v čase okolo 17:00 h v priestoroch podzemných garáží na Muchovom námestí neznámym spôsobom a predmetom poškodili kovové vložky na dverách viacerých kobiek.

"Touto cestou vyzývame občanov, ktorí majú akékoľvek informácie k totožnosti mužov na priloženom videu, k ich súčasnému pohybu alebo pobytu, aby nám ich oznámili na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení prípadne formou súkromnej správy na FB profile polície," informuje hovorkyňa bratislavskej polície Silvia Šimková.

Veľká zmena po 17 rokoch: Bratislava preberie do správy parkovacie miesta v Starom Meste, ktoré spravovala súkromná firma

Mesto Bratislava preberie od augusta správu nad približne 3000 parkovacími miestami v Starom Meste, ktoré takmer 17 rokov prevádzkuje súkromná spoločnosť BPS Park. Súd mal v predbežnom právnom posúdení uviesť, že zmluvu medzi hlavným mestom a súkromnou spoločnosťou o nájme predmetných parkovacích miest považuje za neplatnú. Vo štvrtok to oznámili primátor Bratislavy Matúš Vallo a starosta Starého Mesta Matej Vagač.

​(ivk)

Páčil sa vám článok?