VIDEO Nehoda na sídlisku: Opitý vodič s dieťaťom na palube prevrátil auto

1.4.2023
0

Zdroj: Matúš Husár

Páčil sa vám článok?

Nechýbalo veľa a mohlo prísť k tragédii. Bratislavských policajtov dnes privolali na Znievsku ulicu v Petržalke, kde vodič prevrátil auto.

"Bol opitý,  do auta naložil dieťa,  dupol na plyn a vyletel šialenou rýchlosťou a prevrátil sa. Potom sa chcel vypariť, ale už ho majú policajti," opísal nám nehodu jeden zo svedkov.

VIDEO: Auto hasiči prevrátili na kolesá:

"Policajti Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave boli dnes (01.04.2023) vyslaní na Znievsku ulicu v Petržalke, kde približne o 15.00 hod došlo k dopravnej nehode viacerých motorových vozidiel. Podľa doposiaľ zistených informácií mal 42-ročný vodič viesť vozidlo zn. Seat Altea, pričom sa dostatočne nevenoval vedeniu motorového vozidla, následkom čoho narazil do tam odstaveného vozidla, ktoré následkom nárazu odhodilo do ďalšieho pred ním odstaveného vozidla," informovala nás policajná hovorkyňa Jana Šimunková. 

Zdroj: Matúš Husár

Auto prevrátené uprostred cesty.

Ako dodala, dychová skúška na zistenie prítomnosti alkoholu v organizme vodiča skončila s pozitívnym výsledkom 0,79 mg/l, čo predstavuje 1,65 promile. "Vodič týmto konaním spáchal prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Vo vozidle sa v čase nárazu okrem vodiča nachádzala aj 9-ročná spolujazdkyňa– dcéra vodiča. Vodič bol prevezený do nemocnice na jednorazové ošetrenie. Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania," dodala.

Zdroj: Matúš Husár

Auto prevrátené uprostred cesty.

(ms, ivk)

Páčil sa vám článok?