Hľadá sa hrdina: Nepoznáte svedka lúpeže, ktorý v Bratislave pomohol napadnutej žene?

5.12.2022

Zdroj: ms

Páčil sa vám článok?

Polícia hľadá svedka lúpeže, ku ktorej došlo v sobotu (3. 12.) približne o 19.15 h na Filiálnom nádraží v Bratislave. Neznámy muž mal pomôcť žene, ktorú útočník fyzicky napadol a následne jej vytrhol psa.

Polícia v Bratislave o tom informovala na sociálnej sieti. Svedok má podľa informácií polície asi 20 až 25 rokov, vysoký je približne 180 centimetrov, má štíhlu postavu a tmavé vlasy. Polícia dopĺňa, že ide o "priateľského psičkára s inteligentným prejavom, ktorý býva v okolí Robotníckej ulice".

"Akékoľvek informácie k udalosti nám, prosím, poskytnite na bezplatnom telefónnom čísle polície 158," vyzvala polícia. Verejnosť môže políciu informovať prípadne aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Charitatívne podujatie Doma dobre opäť podporí ľudí bez domova

S cieľom pomôcť ľuďom bez domova a upozorniť spoločnosť na ich skutočné problémy organizuje festival Pohoda aj tento rok charitatívne podujatie Doma dobre. "Zároveň podporuje výzvu ´Adoptuj si posteľ´, za ktorou stojí nezisková organizácia Depaul Slovensko," avizuje organizátor podujatie, ktoré sa uskutoční v nedeľu (11. 12.) od 13.00 do 17.00 h priamo v Nocľahárni sv. Vincenta de Paul v Bratislave.

​(tasr)

Páčil sa vám článok?