Nepoznáte týchto ľudí? Policajti sa ich potrebujú niečo opýtať

2.7.2022
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Neviete náhodou, kto sú muž a žena na fotografiách? Policajtom by mohli pomôcť objasniť trestný čin.

Policajti v bratislavskom Ružinove sa obracajú na verejnosť v súvislosti s objasňovaním zločinu krádeže a prečinu neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku, elektronických peňazí alebo inej platobnej karty, ku ktorým došlo približne o 10.00 hod ešte 16.05.2022 v jednej z predajní potravín na Ružinovskej ulici.

"Podľa doposiaľ zistených informácií malo ku krádeži dôjsť tak, že neznámy páchateľ poškodenej počas nákupu v predajni potravín, odcudzil z kabelky peňaženku spolu s dokladmi a platobnou kartou. Následne pomocou predmetnej platobnej karty vykonal výbery v presne nezistených bankomatoch a nákup v predajni pre dom a záhradu. Týmto konaním neznámy páchateľ spôsobil poškodenej celkovú škodu vo výške 1 485 eur," informovali policajti na sociálnej sieti.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Neznámy muž. 

V tejto súvislosti policajti pátrajú po totožnosti osôb na priložených fotografiách. Tieto osoby by svojimi vedomosťami mohli napomôcť pri objasňovaní trestného činu.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Neznáma žena. 

Ak máte akékoľvek informácie súvisiace s týmto prípadom, môžete ich oznámiť na bezplatnom čísle polície 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. 

(ms) 

Páčil sa vám článok?